Bruiloft

Proficiat, jullie gaan de grote stap zetten of hebben een aantal jaar geleden al de grote stap gezet. Jullie gaan trouwen, of zijn al jaren getrouwd.

Natuurlijk hoort bij een bruiloft een feest en zo’n feest kan behoorlijk in de papieren gaan lopen. Waarschijnlijk willen jullie een dj en ik kan jullie daar geen ongelijk in geven. Een band is natuurlijk live muziek, maar een band heeft meestal een beperkt repertoire. Vaak komt een band met veel mensen (muzikanten, geluid, roadies) deze mensen willen natuurlijk ook allemaal drinken, tel daar de gage bij op en je zit al snel in de vier cijfers. Ik werk alleen, behalve als er een trap op of af moet dan heb ik hulp nodig, dit scheelt dus al enorm in de kosten.

Mijn ervaring met bruiloften is zeer groot, hoeveel ik er in al die jaren al heb meegemaakt ik heb werkelijk geen idee. Door deze ervaring kan ik jullie goed adviseren over het plannen en in elkaar zetten van een feestavond. Vanaf de openingsdans tot en met het einde. Natuurlijk kan ik bij u langs komen, of u bij mij, voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek, dit om te kijken of wij tot een overeenkomst willen en kunnen komen. Daarna zet ik de afspraken die wij maken op papier en wordt de datum vastgelegd. Weet u het nog niet zeker dan kunt u een optie nemen. Bel of mail mij maar eens voor een prijsopgave, u zult verbaasd staan.

Ook kan ik u eventueel adviseren over de locatie. Ik heb in dertig jaar tijd al heel veel zalen van binnen gezien en het personeel meegemaakt.

Vanaf 1 juli 2013 is het mogelijk om uw foto’s te tonen tijdens het feest wat u geeft. Dit gebeurt dan op een 46 inch beeldscherm dat in mijn drive-inn meubel ingebouwd is. U dient de bestanden het liefst in jpeg formaat aan te leveren. Ook uw videofilm kan vertoond worden.

Als u reclame wilt maken via dit beeldscherm voor uw bedrijf, neem dan contact op via het contactformulier elders op mijn site.

Wilt u meer informatie over Feestje Drive Inn, reclame maken of wilt u een offerte aanvragen klik dan hier.

Info & Offerte aanvragen

Contact

Feestje Drive-Inn Discoshow
DJ Robert Versteijne
tel. : 06 - 30 71 51 59
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.feestjedriveinn.nl

Aanbieding

Boek nu 3 maanden vooraf en ontvang 10 % korting.

Boek NU!!!

© Copyright 2013 Feestje Drive Inn, Eindhoven, Nederland

Webdesign door FT Design, Waalwijk