Geschiedenis

Het begint in 1981, in dat jaar heb ik mijn eerste stappen gezet in drive-inn land.Mijn eerste avond was bij de vereniging waar ikzelf lid van was. Wij hadden een feestavond waar dus muziek gedraaid moest worden, een paar andere jongens van de vereniging en ik hebben dat toen verzorgd.

Enkele maanden later was er een klassefeest bij mij op school. Enkele klasgenoten en ik hebben toen de muziek verzorgd. Van het een kwam het ander en we zijn door gegaan onder de naam Injection drive-inn discoshow. Deze naam is ontleend aan het disco dance label van toentertijd.

We hebben 16 jaar samen gedraaid. We zijn begonnen met vijven. We waren in die tijd, mag ik wel zeggen, erg populair in Eindhoven en omgeving, diverse grote maar niet te vergeten ook kleinere feesten en evenementen hebben wij voorzien van licht en geluid. Ik herinner mij de rookvrije disco's in Stratum nog erg goed, waar na afloop de sigaren boven tafel kwamen, de hockey feesten bij Racing in Eindhoven (elke zondag met die zware spullen die gladde trap op en af) en later met Pinksteren de grote internationale toernooien bij dezelfde club.
Verder heb ik jaren geleden op een bruiloft in Rosmalen gedraaid waar ik 12,5 jaar later weer gevraagd ben om op hun huwelijksjubileumfeest te draaien, dit zijn toch wel hele leuke dingen.
Op een gegeven moment viel ons groepje uiteen omdat iedereen andere interesses kreeg. Ik heb het toen nog wel een tijdje alleen geprobeerd, maar om alles alleen op te bouwen, een avond te draaien en weer af te breken kostte bij elkaar ongeveer 1 dag, oftewel heel veel tijd. Met pijn in mijn hart moest ik besluiten om ermee op te houden, het ging gewoon niet meer.In die tijd kwam ik op de 30-jarige bruiloft van bekenden van mij, een andere drive-inn tegen, natuurlijk raak je aan de praat. Het toeval wilde dat deze mannen juist niet meer wilde draaien, maar nog wel op en af bouwen. Dus precies het tegenovergestelde van mij. Het klikte goed tussen ons en we zijn gaan samenwerken. 
Op de MTS had een klasgenoot van mij ook een eigen drive-inn show, alleen hij had er twee en dus kon ik zo nu en dan daar invallen.
Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan dus toch maar weer voor mijzelf begonnen. Deze keer onder de kreet FEESTJE?!

Mijn eerste officiële avond weer met eigen spullen was een groot succes en sindsdien loopt het als een trein.Maar ik blijf steeds vergroten en verbeteren. Een van de nieuwste items is de Walking DJ. Zie voor meer info hierover elders op deze pagina.

Zoals het was in de jaren '80, met Danny en Bas op de foto

Anno 2018

Contact

Feestje Drive-Inn Discoshow
DJ Robert Versteijne
tel. : 06 - 30 71 51 59
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.feestjedriveinn.nl

Aanbieding

Boek nu 3 maanden vooraf en ontvang 10 % korting.

Boek NU!!!

© Copyright 2013 Feestje Drive Inn, Eindhoven, Nederland

Webdesign door FT Design, Waalwijk